Bedste Ultra Short Throw Projector 2023 - Ingenting Projector

Best Ultra Short Throw Projector 2023 - Nothing Projector - Nothingprojector

2022 er et travlt år for UST-projektorer, mange producenter har annonceret deres nye UST-projektorer. Formovie har bragt os Formovie-teateret, som havde stor opmærksomhed. Lad os starte nedtællingen.

 

Den første er A300, som er en gammel flagskibsmodel, men har stadig moderne specifikationer med anstændig pris. Det har 2000 lumen, stadig udestående 4000:1 indfødte kontrast, 4k og 3D kapacitet, med sin prisklasse, sin en meget god indgangsniveau valg.

 

Top 4 er C2, som også er et budgetniveau valg med al den modne teknologi fra Formovie

 

Top 3 er T1, det er den kinesiske version af Formovie Theater, meget attraktiv pris, da det er en kinesisk version, det kan ændres til engelsk grænseflade eftermarked, ville være et attraktivt valg for dem, der ikke har brug for fuld CMS og bare bruge det som en normal projektor

 

Top 2 er Formovie Theater, i modsætning til T1, dens internationale version, så det har native Android-system, meget omfattende farve management system, og bedre støtte på det globale marked.

 

Top 1 er AWOL 3500, når det kommer til lysstyrke, AWOL 3500 har ren magt i sin henseende, og glem ikke dens tri-laser model så Bt. 2020 farve garmut er normen. Med det nyeste firmware opdatering, AWOL kan opnå 2500:1 kontrast på dette monster bæst. Med en højre skærm, kan du virkelig tage det som laser-tv”

 

Okay, det er alt for i dag, hvad synes du for den bedste projektor i 2023, lad os vide i kommentaren nedenfor, Vi ses næste gang.

Læs næste

Fengmi X5 4K Laser Projector Debut - Nothingprojector
Formovie S5 Laser Projector Mirror Test and PowerBank Charge - Nothingprojector

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.